Jalovillan verstas (tehtaanmyymälä) on avoinna

  • tiistaisin klo 14-17 
  • lauantaina 18.5. klo 10-14 Neuletreffit
  • lauantaina 25.5. klo 10-14


Tapahtumat, jälleenmyyjät ja kurssit 2024

  • Lankapop-up Pitsi ja palmikko, Vesijärvenkatu 26, Lahti 1.4-31.5. (Vuona, Sorja)
  • Villaruukki Leineperissä 8-9.6. klo 11-17
  • Brinkkalan lankatori Turussa 15.6. klo 11-15
  • Avoimet puutarhat, Kukkahuone Linnea Klaukkala 16.6. klo 12-17
  • Folkkia ja villaa! Jumesniemi 27.7. 
  • Hiivan jatkot 31.8. Rajamäki


Jälleenmyyjät:KURSSIT


Kehruukurssi lauantaina 25.5. klo 10-14


Kehruu
työpajassa pureudutaan kehräyksen saloihin. Kurssilla pääset karstaamaan käsikarstoilla sekä karstamyllyllä, kehräämään värttinällä, perinteisellä rukilla, pystyrukilla sekä pienellä sähkörukilla. Lopuksi harjoitellaan kertaamista. Kehräämme kotimaista villaa eri muodossa (raakavilla, karstattu villa, esilanka, topsi), materiaalit kuuluvat kurssin hintaan. Varsinainen teoria osuus on hyvin lyhyt, keskitymme tekemiseen Nina Suutarin johdolla. Puolivälissä pidämme pienen kahvileipä tauon joka kuuluu niin ikään hintaan, ilmoitathan mahdollisen ruoka-aine rajoitteen.

Hinta 45 €


Huovutuskurssi

Lisätietoja tulossa 2024. Kurssi sisältää materiaalit. Opettajana Piritta Mäkinen kehräämö Mustalampaasta.

Hinta 

Silmukkamerkki-työpaja tilauksesta 

Valmistamme työpajassa omannäköisiä silmukkamerkkejä! Työpajassa on kaikki välineet ja tarvikkeet mitä tarvitset niiden tekoon. Työpajan voi tilata omalle kaveri/työporukalle!SITOVA ILMOTTAUTUMINEN: jalovillanjohanna@gmail.com


NEULERETRIITTI

31.5.-2.6.2024

Ilmoittautuminen alkaa maaliskuun lopussa 2024.

Viikonlopun mittainen arjesta irtautuminen on jokaiselle paikallaan aina silloin tällöin, nyt on mahdollisuus tehdä se samanhenkisten ihmisten kanssa Sääksjärven rannalla Rajamäellä, Nurmijärvellä! 

Neulomista, syömistä, saunomista ja hauskan pitoa. Tulevalla neuleretriitillä erityisohjelmassa on äänimaljarentoutus sekä elämyssauna. Neuleretriitti alkaa perjantai iltapäivällä ja loppuu sunnuntai iltapäivänä.  Yövymme pääsääntöisesti 2-4 hengen huoneissa.

Neuleretriitti sisältää: ruuat, majoituksen (omat lakanat ja pyyhkeet mukaan), ohjelman ja ohjelmassa tarvittavat välineet ja materiaalit. Paikalle saavutaan omilla kyydeillä. Osallistujalla on hyvä olla omat vakuutukset voimassa.


Hinta 229 € (josta varauksen yhteydessä maksetaan 80 €, loput laskutetaan toukokuussa.)

 Ilmottautuminen on sitova, paikan voi siirtää toiselle jos on estynyt saapumaan paikalle. Mahdollisessa estymisessä voit hakea korvausta matkavakuutuksestasi.

Ilmottautuminen: TÄYNNÄ

Laittakaa ilmottautumisen yhteydessä huonekaveritoiveet sekä ruokavalio/allergiat.

 
Kurssiehdot

Kaikki kurssit järjestetään Rajamäen hiivatehtaassa, Patruunantie 17, Rajamäki.

Sitovat ennakkoilmoittautumiset osoitteeseen jalovillanjohanna@gmail.com

 Pandemiarajoitusten jatkuessa noudatamme viranomaisten ohjeistuksia.  Peruutusehto on 7 vuorokautta ja kurssin voi siirtää toiselle osallistujalle. Kurssit toteutuu ainoastaan jos saamme riittävän määrän osallistujia kasaan.


**********************************************************************************************************************Vuokralle tarjotaan Toikan Siru-kangaspuita. Hinta 20 €/ vko, nouto/palautuspisteinä toimii Patruunantie 17, Rajamäki sekä Karhusuontie 73, Espoo. Sovi vuokrasta laittamalla viestiä jalovillanjohanna@gmail.com tai soittamalla 0408229604

suomalainen villalanka, kotimainen villalanka, suomalainen villa, kotimainen villa, käsityökurssit, neuleretriitti, Jalovilla, tapahtumat, finnishwool